Menü überspringen
HEIDENHAIN Ucompany

Bedre produktivitet med HEIDENHAIN

Produkter fra HEIDENHAIN sikrer at maskiner og fabrikker arbejder produktivt og effektivt. Siden 1948, da the firmaet blev grundlag på ny in Traunreut, har HEIDENHAIN leveret og 6 million lineære-encodere, over 15 millioner rotations- og vinkel-encodere, ca. 500,000 digitale tællere 260,000 CNC styringer. Nu og i fremtiden, giver denne ekspertise sikkerhed for at HEIDENHAIN er det rigtige valg.

En konstant søgen efter at udvikle tekniske overlegne produkter i kombination med pålidelighed, kundenærhed, og en praktisk-erfaring, danner grundlaget for arbejdet hos HEIDENHAIN. HEIDENHAIN har altid søgt en dialog med videnskab og forskning på den ene side og med brugere og kunder på den anden side.

Vores kompetencer inden for lineær og vinkel måling reflekteres i et stort antal speciel-løsninger til kunder over hele verden. Disse inkluderer udvikling og fremstilling af måle- og test udstyr mange standard laboratorier, og vinkel-givere til forskellige teleskoper og modtage-antenner til satellitter. HEIDENHAIN’s standart produkter profitere naturligvis af den viden der er opnået i sådanne projekter.