HEIDENHAIN i dag

I dag er HEIDEHAIN representeret i 49 lande, hvoraf de fleste er egne datterselskaber. Salgs og serviceingeniører understøtter brugeren  lokalt med rådgivning og kundeservice på det lokale sprog.

Heidenhain's høje kvalitetsstandard er dokumenteret gennem certificeringen i ISO 9001 kvalitetsstyringsystemet og med autorisation som DAkkS-inspektør for længde og vinkelmåling. Lang levetid på produkter og mulighed for genanvendelse af materialer på den ene side, brug af ressurser med omtanke og mindst muligt energiforbrug på den anden side, er en forudsætning for miljøstandarten, DIN ISO 14001.

Den høje kvalitet på Heidenhain produkter kræver særligt produktions- og måleudstyr. Originaler og kopier af målesystemer, produceres i absolut ren-rum specielt bygget til dette formål. Bygningerne har særlige foranstaltninger til stabilisering af temperatur og  vibrationer. Maskinen der kræves for at producere længde- og vinkelmålesystemerne samt maskinen til at lave kopierne med er udviklet og bygget af HEIDENHAIN. 

HEIDENHAIN står i dag for dette

TNC-Styringerne er med deres klartext-programmering blevet en standard inden for værktøjs- og formfremstillingen i Europa.  
HEIDENHAIN tilbyder et komplet program af absolute og enkrementale encodere for længde og vinkelmåling.
  • cirka 22 millioner drejegivere og vinkelmålesystemer, 
  • cirka 7,5 millioner Længdemålesystemer, 
  • 500.000 Positionsanzeigen,
  • cirka 300.000 TNC-Styringer